Ελληνικό Πρωινό

«Δίνουμε χρώμα ελληνικό στο κατεξοχήν γεύμα των διακοπών, το πρωινό»

 

Το Finday eco Boutique Hotel βραβεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος ως ένα από τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό.

 

«Το Ελληνικό Πρωινό είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από το 2010, με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας. 

Η Μεσογειακή Διατροφή δεν είναι απλώς μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO “άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας”.
 

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες των ξενοδοχείων μας να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και να γευθούν στο πρωινό τους, τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα που βρίσκονται στην καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής.

Τα ξενοδοχεία με το σήμα του Ελληνικού Πρωινού δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες τους να ανακαλύψουν τους εκατοντάδες μικρούς γαστρονομικούς θησαυρούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας...»

 

Στον φιλόξενο και ζεστό χώρο μας, θα απολαύσετε το παραδοσιακό πρωινό που παρασκευάζουμε καθημερινά για εσάς και τα παιδιά σας με φροντίδα και συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε. Τα εδέσματα του πρωινού αλλάζουν με την εποχικότητα των πρώτων υλών και πέρα από τις κλασικές παρασκευές του πρωινού, θα απολαύσετε ελληνικές συνταγές με τοπικά προϊόντα.  Ζυμωτό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες με μοναδικό συντηρητικό τη ζάχαρη, μέλι ελάτης από τις πλαγιές του Χελμού, αχνιστά κέικ, μελωμένες τηγανίτες και παραδοσιακές αυγοφέτες πασπαλισμένες με ζάχαρη είναι μερικές από τις απολαύσεις που θα γευτείτε για να ξεκινήσετε χαρούμενα τη μέρα σας!

*Επιλέξτε σε ποιο Δωμάτιο ή Σουΐτα θα θέλατε να φιλοξενηθείτε

* Κάντε ηλεκτρονική Κράτηση 

Επικοινωνήστε μαζί μας

* Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook